Tillgång till tidskriften JPSHS

2014-08-22
Vi är tillsammans med förlaget Informa Healthcare glada att kunna meddela att alla medlemmar som har inloggningsuppgifter till vår webplats www.spkf.se nu även har tillgång till samtliga artiklar i tidskriften Journal of Plastic Surgery and Hand Surgery utan kostnad.

 

För att kunna använda tjänsten måste Du vara inloggad. klicka därefter på menyvalet "För medlemmar" och sedan undermenyn "Övrigt". Du kommer då till en sida med en klickbar bild som leder till tidskriftensarkiv. Den klickbara bilden ser ut så här:

 

 

Observera att bilden ovan INTE är klickbar, utan att Du måste logga in på webplatsen enligt ovan för att det ska fungera.

 

Länken är testad både på Mac och PC samt med flera olika webläsare. Om Du trots allt har problem med att komma åt arkivet, vänligen skicka ett mail till web@spkf.se med så detaljerad information som möjligt (typ av webläsare, operativsystem, kopia på trasiga länkar mm),  så ska vi försöka avhjälpa felet.

 

Det finns även möjlighet att till det låga priset 250:- kr (hela 2014 inklusive tidigare publicerade nummer) prenumerera på tidskriften i pappersformat genom att gå in i webshoppen. Detta gör Du genom klicka på menyvalet "För medlemmar" och sedan undermenyn "Betala". Observera att denna möjlighet är tidsbegränsad! Så länge som möjligheten att köpa tidskriften finns i webshoppen så går det att beställa tidskriften. För att komma åt webshoppen måste Du vara inloggad.

 

Om Du inte har ansökt om inloggningsuppgifter så kan Du göra det genom att klicka på menyvalet "Om föreningen" och sedan undermenyn "Ansök om inloggningsuppgift". Det tar sedan upp till några dagar innan Du får Ditt lösenord skickat till Dig med epost. Glöm inte att ställa in Ditt skräppostfilter så att det inte sorterar bort mailet.


 

Vi önskar samtliga medlemmar mycket nöje med tidskriften!

 

/Styrelsen

Webbdesign Argonova