Lansering av SPKFs nya hemsida!

2013-08-12
Välkommen till nya hemsidan för Svensk Plastikkirurgisk Förening. I samarbete med Argonova Systems har vi under våren tagit fram en ny webplats för föreningen som inte bara har ett nytt utseende utan också förhoppningsvis betydligt förbättrad funktionalitet.

I samarbete med Argonova Systems webbyrå i Borås har vi under våren tagit fram en ny webplats för föreningen som inte bara har ett nytt utseende med webbdesign utan också förhoppningsvis betydligt förbättrad funktionalitet och användarvänlighet. Betalningsfunktionen är uppdaterad jämfört med tidigare lösningar vilket innebär att Du nu kan få en faktura/kvitto på Din betalning. Möteskalendern har blivit överskådligare, och det har blivit enklare att ta del av styrdokument och andra viktiga handlingar.

 

Vi lämnar nu även det gamla domännamnet www.svenskplastikkirurgiskforening.se och går över till det enklare www.spkf.se. Det gamla domännamnet kommer fungera ett tag till, men uppdatera gärna Dina bokmärken redan nu.

 

Vi hoppas att den nya hemsidan skall bli ett levande dokument och en källa till information som är mer användbart än tidigare. Kom gärna med synpunkter om det är något som skulle behöva förbättras.

 

Johan Thorfinn

IT-ansvarig

Webbdesign Argonova